Udnytter du dine muligheder med WebTv?

15/11/2016 13:03

WebTv er ganske enkelt tv via internettet, der giver dig mulighed for at se tv på din smartphone, tablet eller computer. Du kan se de tv-kanaler, der indgår i din almindelige tv-pakke via internettet. For en god ordens skyld gør vi dog opmærksom på, at enkelte kanaler ikke kan ses via WebTv pga. ophavsrettigheder. 

 

Webtv på farten

WebTv er altså den optimale mulighed for at have tv med på farten, når det passer dig. Så selvom du er på ferie, sidder og venter i lufthavnen eller i sommerhus kan du se dine yndlingsudsendelser. Du kan også se et andet program på WebTv end det, der kører på fjernsynet. Du kan dog ikke se WebTv i udlandet grundet tv-rettighederne.

Du kan hente Stofa WebTv som en app til Android og Apple, så du hurtigt kan se med på din smartphone eller tablet.

Se mere om WebTv her

Nyt

Kundeservice

For at gøre driften af Samsignal så billig og effektiv som muligt, har vi valgt at hyre Stofa til at stå for den direkte kundeservice.

Spørgsmål om teknisk hjælp skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 20, hverdage 08.00 - 22.00.Spørgsmål om SmartTV skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 30.

Ved akutte tekniske problemer udenfor normal åbningstid, kan hovedvagten kontaktes på telefon 88 13 18 18, åbent alle dage 16:00-24:00.

Se mere på Stofas kundeservice hjemmeside: www.stofa.dk/kundeservice

x