Stigende priser på tv-pakker

07/02/2023 15:02

Vi har i samarbejde med Stofa formået at holde priserne i ro på alle tre tv-pakker siden 2020, men pr. 1. april 2023 er vi nødt til at hæve priserne på tv-pakkerne.

Det er store prisstigninger på sportsrettigheder, der betyder, at Stofa har stået i den situation, at de enten skulle tage sportskanalerne ud af tv-pakkerne eller acceptere, at priserne stiger for at bibeholde sporten som en del af pakkerne. Da sportskanaler er afgørende for mange kunder, er det vigtigt for både os og Stofa fortsat at kunne tilbyde et stort udvalg af sportskanaler.

Derudover stiger prisen på medlemskontingentet som følge af den stigende inflation og prisstigninger på blandt andet el, som også rammer os.

Helt konkret stiger prisen på den store tv-pakke med 150 kroner, så prisen fra d. 1. april 2023 er 750 kroner, prisen på den mellem tv-pakke stiger med 60 kroner, så prisen fra d. 1. april er 525 kroner, og prisen på den lille tv-pakke stiger med 10 kroner, så prisen fra d. 1. april er 210 kroner

I forbindelse med prisstigningerne vil tv-kanalen Sport Live blive en del af alle tre tv-pakker, i mellem tv-pakke får man adgang til streamingtjenesten Viaplay Film & Serier (værdi 129 kr./md.) og i stor tv-pakke får man adgang til streamingtjenesten Viaplay Total (værdi 449 kr./md.).
Viaplay Film & Serier omfatter hele Viaplays indhold af serier, film og børneindhold og i Viaplay Total indgår desuden hele Viaplays indhold af sportsrettigheder – læs mere om Viaplay Total sportsrettigheder her.

Ønsker man ikke at betale den stigende pris for sportsrettigheder, har man mulighed for at ændre sin tv-pakke til Lille tv-pakke og så tilføje ’Vælg Selv’ kanaler. Man bygger således sin helt egen tv-pakke med præcis de tv-kanaler som man gerne vil se.

Det er vores vurdering, at 90% af alle med Mellem eller Stor tv-pakke med fordel vil kunne skifte til Vælg Selv og få en billigere løsning. Er det fx sport man vil se, kan man få de 10 mest populære sportskanaler samt alle 22 kanaler i lille tv-pakke for kun 495 kr. om måneden, hvilket vil fra 1. april 2023 være en besparelse på hele 255 kr. om måneden i forhold til prisen på stor tv-pakke.

Ønsker du rådgivning om den bedste tv-løsning for dig, så har Samsignal åbent hver torsdag fra kl. 11 til 16 i vores ServiceButik på Havnevej 26 i Grenaa.

Oversigt over ændringer pr. 1. april 2023:


Lille Tv-pakke:

Tv-kanalen Sport Live bliver en del af Lille Tv-pakke pr. 1. april

  • Du skal foretage en kanalsøgning for at installere kanalen på dit tv. Du kan finde hjælp til at foretage kanalsøgningen på stofa.dk/vejledning/kanalsoegning. Hvis du har en tv-boks fra Stofa, sker det helt automatisk


Mellem Tv-pakke:

Inkluderer ændringer i Lille Tv-pakke

Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier bliver en del af Mellem Tv-pakke pr. 1. april

  • Du skal aktivere Viaplay Film & Serier via Mine Sider. Hvis du ikke har oprettet et MitLogin, kan du oprette et via mitlogin.stofa.dk/opret.php

Følgende indhold udgår af tv-pakken:

  • Streamingarkivet Disney Channel & Disney Junior
  • Streamingarkivet Nick+
  • Streamingarkivet Filmfavoritter udgårStor Tv-pakke:

Inkluderer ændringer i Lille og Mellem Tv-pakke

Streamingtjenesten Viaplay Total bliver en del af Stor Tv-pakke pr. 1. april

  • Viaplay Total giver dig adgang til alle Viaplays sportsudsendelser – og hele deres udvalg af film, serier og børneindhold
  • Du skal aktivere Viaplay Total via Mine Sider. Hvis du ikke har oprettet et MitLogin, kan du oprette et via mitlogin.stofa.dk/opret.php

Følgende indhold udgår af tv-pakken:

  • Streamingarkivet MTV
  • Streamingarkivet National Geographic Now

Nyt

Kundeservice

For at gøre driften af Samsignal så billig og effektiv som muligt, har vi valgt at hyre Stofa til at stå for den direkte kundeservice.

Spørgsmål om teknisk hjælp skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 20, hverdage 08.00 - 22.00.Spørgsmål om SmartTV skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 30.

Ved akutte tekniske problemer udenfor normal åbningstid, kan hovedvagten kontaktes på telefon 88 13 18 18, åbent alle dage 16:00-24:00.

Se mere på Stofas kundeservice hjemmeside: www.stofa.dk/kundeservice

x