Nye internetpakker med bedre online sikkerhed og stærkere wifi

10/09/2020 14:29

Online sikkerhed og stabilt wifi bliver vigtigere og vigtigere. Stofa vil gerne give vores medlemmer og deres familier en god og sikker oplevelse når de er online.

Stofa har opgraderet vores internetpakker, så de nu indeholder sikkerhedsprogrammet Stofa SafeSurf. Samtidig er det nye Stofa SuperWifi blevet en del af den største internetpakke og kan tilkøbes for 20 kr./md. i de mindre internetpakker.

Hastigheden 100/50 Mbit ophører og erstattes af 200/50 Mbit – til samme pris.

 

Bliv sikker på nettet med Stofa SafeSurf

Stofa SafeSurf er en prisvindende sikkerhedspakke, der beskytter dig og din familie mod online trusler, virus og hackerangreb. Så kan du og din familie trygt være online, downloade billeder, shoppe på nettet og bruge netbank.

Stofa SafeSurf indeholder:

  • Antivirusprogram
  • Familieregler, så du kan beskytte børnene mod upassende indhold og styre deres skærmtid
  • Browser- og bankbeskyttelse
  • Beskyttelse mod ransomware
  • Password-manageren Stofa SafeLogin, der beskytter dine konti og kodeord

 

Få det bedste ud af dit wifi

Godt wifi er uundværligt. Men bor du fx i et stort hus eller en lejlighed med tykke betonvægge eller flere etager, så kan det desværre spænde ben for den gode forbindelse. Derfor kan du forbedre dit wifi med Stofa SuperWifi, så du er sikret hurtigt og stabilt wifi i alle hjørner af dit hjem.

 

Hvad er Stofa SuperWifi?

Stofa SuperWifi består af 1-4 fysiske enheder, der forlænger og forstærker dit wifi, så det dækker hele dit hjem. Opsætningen klarer du hurtigt og nemt via en app, og det hele er oppe at køre i løbet af få minutter.

Den store internetpakke på 300/50 Mbit giver mulighed for at få op til 2 enheder med gratis. På vores lavere hastighed kan du tilkøbe for 20 kr. pr. stk./md.

Nyt

Kundeservice

For at gøre driften af Samsignal så billig og effektiv som muligt, har vi valgt at hyre Stofa til at stå for den direkte kundeservice.

Spørgsmål om teknisk hjælp skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 20, hverdage 08.00 - 22.00.Spørgsmål om SmartTV skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 30.

Ved akutte tekniske problemer udenfor normal åbningstid, kan hovedvagten kontaktes på telefon 88 13 18 18, åbent alle dage 16:00-24:00.

Se mere på Stofas kundeservice hjemmeside: www.stofa.dk/kundeservice

x