Samsignal inviterer til DIN AFTEN

29/03/2023 16:39

I januar 2023 har vi åbnet op for en ny aktivitet, nemlig en aften, hvor der bliver snakket om emner indenfor tv, internet og streaming. Da det hele foregår på deltagernes præmisser, og hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så har arrangementet fået titlen ’DIN AFTEN’.

Deltagerantallet er sat til 10-12 personer, og det er helt bevidst. Butikschef Poul-Erik Jensen fortæller: ”Vi holder deltagerantallet nede på maksimalt 12 personer, for det er altid nemmere at stille et spørgsmål i en mindre gruppe end i en stor forsamling, og deltagernes spørgsmål er netop med til at skabe en god og udbytterig aften”.

Der er lagt et program for aftenen, hvor deltagerne får information om forskellige emner, og så kan deltagerne løbende stille spørgsmål.

undefinedNår emnet er internet, så kommer vi blandt andet ind på, hvorledes du får det maksimale ud af dit Wifi og internet, sikkerhed på internettet og hvad du kan gøre for at sikre et godt signal, hvis du bor i stort hus eller lejlighed. Omkring tv kommer vi ind blandt andet ind på VælgSelv-universet, hvor du kan prøve vores VælgSelv-beregner, og vi fortæller og viser dig, hvorledes man kan optage udsendelser og film via Stofa Tv-appen. Indenfor streaming viser vi hvorledes streamingtjenester i Mellem- og Stor tv-pakke aktiveres, hvad de indeholder og hvorledes du bruger dem.

Interessen for ’DIN AFTEN’ har været så stor, at der har været fuld deltagelse til de fire arrangementer, der har været afholdt i årets første tre måneder.
Vi serverer kaffe/the og kage til deltagerne.

 

Se invitationen (klik for fuld størrelse)

undefined

Nyt

Kundeservice

For at gøre driften af Samsignal så billig og effektiv som muligt, har vi valgt at hyre Stofa til at stå for den direkte kundeservice.

Spørgsmål om teknisk hjælp skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 20, hverdage 08.00 - 22.00.Spørgsmål om SmartTV skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 30.

Ved akutte tekniske problemer udenfor normal åbningstid, kan hovedvagten kontaktes på telefon 88 13 18 18, åbent alle dage 16:00-24:00.

Se mere på Stofas kundeservice hjemmeside: www.stofa.dk/kundeservice

x