Nyt fra TV-universet – herunder prisændringer

05/02/2024 15:14

Pr. 1. april 2024 vil der ske prisændring på vores tre Tv-pakker, og samtidig vil alle få muligheden for gratis at optage 250 timers tv samt få adgang til arkiv fra Nabolandskanalerne.

Prisændring på de tre Tv-pakker

Vi har i samarbejde med Norlys gennem de seneste 7 år kunnet holde prisen i nogenlunde ro på Lille TV-pakke, men på grund af stigende priser hos programselskaberne og Koda Copydan vil prisen stige fra 210 kr./md. til 250 kr./md. Vores pris vil dog stadig ligge absolut i bunden i forhold til andre tv-udbyder.

Mellem Tv-pakke og Stor Tv-pakke vil begge stige med 25 kr./md. til henholdsvis 550 kr./md. og 775 kr./md.

Priserne på vores tre Tv-pakker vil fra 1. april 2024 være:

Lille Tv-pakke

250 kr./md.

Mellem Tv-pakke

550 kr./md.

Stor Tv-pakke

775 kr./md.


Kanalændringer

NatGeo Wild bliver ny kanal i Mellem Tv-pakke.

Disney lukker tv-kanalen Disney Junior, som derfor udgår i Stor Tv-pakke. Noget af indholdet vil overgå til Disney Channel.

Musikkanalen VH1 bliver også lukket ned, men den erstattes i Stor Tv-pakke af Nick Music, som henvender sig til det yngre publikum.


Gratis optagelse i Skyen via Norlys Play appen

Mange betaler i dag 30 kr./md for at kunne optage tv-programmer via en funktion i Norlys Play appen, men fra 1. april bliver denne tjeneste gratis for alle med en tv-pakke. Du kan således optage 250 timers tv som gemmes i skyen via Norlys Play appen, og så kan du fx spole hen over reklamer når du ser dine optagelser.

Norlys Play appen er indeholdt i dit tv-abonnement, og med den kan du se alle dine tv-kanaler og optagelser på mobil, tablet, computer og på dit tv via SmartTv, Chromecast eller Apple-tv.


VælgSelv 10, 20 og 30

Priserne på VælgSelv 10, 20 og 30 stiger ikke, og disse produkter vil sammen med Lille Tv-pakke stadig være et rigtig godt alternativ til Mellem og Stor Tv-pakke. Med VælgSelv 10, 20 og 30 kan du frit tilvælge tv-kanaler og streamingtjenester sammen med Lille Tv-pakke.

Det er vores vurdering, at 90% af alle med Mellem eller Stor tv-pakke med fordel kunne skifte til VælgSelv-universet og få en billigere tv-løsning. Er det fx sport du vil se, kan du få de 10 mest populære sportskanaler samt alle 22 kanaler i Lille tv-pakke for kun 535 kr. om måneden, hvilket vil være en besparelse på hele 240 kr. hver måned i forhold til prisen på stor tv-pakke fra 1. april.


Arkiv på Nabolandskanaler

I april måned bliver der åbnet op for et stort arkiv med udsendelser fra Nabolandskanalerne, som består af SVT1, SVT2, TV4 fra Sverige, NRK1 og TV2 fra Norge samt ZDF, ARD, NDR, RTL og arte fra Tyskland.

Nabolandsarkivet bliver tilgængeligt i Norlys Play appen og indeholder de mest populære serier og udsendelser. Alt indhold er med danske undertekster.


Rådgivning om tv

Vi har hver torsdag åbent fra kl. 11 til 16 i vores butik på Havnevej 26 i Grenaa, hvor vi er klar til at rådgive dig om den bedste tv-løsning, som passer til dit behov.

Nyt

Kundeservice

For at gøre driften af Samsignal så billig og effektiv som muligt, har vi valgt at hyre Stofa til at stå for den direkte kundeservice.

Spørgsmål om teknisk hjælp skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 20, hverdage 08.00 - 22.00.Spørgsmål om SmartTV skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 30.

Ved akutte tekniske problemer udenfor normal åbningstid, kan hovedvagten kontaktes på telefon 88 13 18 18, åbent alle dage 16:00-24:00.

Se mere på Stofas kundeservice hjemmeside: www.stofa.dk/kundeservice

x