Om Samsignal

Samsignal leverer TV og internetsignaler til flere end 6.000 husstande i Norddjurs – hovedsageligt i Grenaa området.

Samsignal er ejet af det demokratiske non-profit andelsselskab Norddjurs Antenneforsyning A.m.b.a.

Norddjurs Antenneforsyning A.m.b.a er oprettet ved en stiftende generalforsamling d. 16/9 2009 som en overdragelse af Grenaa Byantenne fra Norddjurs Kommune til et selvejende brugerstyret forsyningsselskab. Det er derfor selskabet er stiftet som et andelsselskab hvor alle som andelshavere har medindflydelse.

Vi arbejder målrettet på at være en troværdig leverandør af signaler med fokus på høj driftsikkerhed og gode priser via storindkøb.

Navnet Samsignal indikerer med ordet Sam, at der er tale om noget samlet/fælles. Betydningen skal forstås helt konkret ved den demokratiske, lokalt forankrede organisering i Norddjurs Antenneforsyning A.m.b.a. Signal indikerer at omdrejningspunktet er signaler i bred forstand. Altså signaler der giver brugerne radio- og fjernsynskanaler, IP-telefoni samt internetadgang.

Kundeservice

For at gøre driften af Samsignal så billig og effektiv som muligt, har vi valgt at hyre Stofa til at stå for den direkte kundeservice.

Spørgsmål om teknisk hjælp skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 20, hverdage 08.00 - 22.00.Spørgsmål om SmartTV skal rettes til Stofa support på telefon 88 30 30 30.

Ved akutte tekniske problemer udenfor normal åbningstid, kan hovedvagten kontaktes på telefon 88 13 18 18, åbent alle dage 16:00-24:00.

Se mere på Stofas kundeservice hjemmeside: www.stofa.dk/kundeservice

x